API koppeling laten ontwikkelen

Een API (Application Programming Interface) is een software-interface die het mogelijk maakt dat twee applicaties met elkaar kunnen communiceren. Welke soort API past het beste bij je applicatie en hoe kunnen we de data zo schaalbaar en veilig mogelijk beschikbaar maken? Welke datastromen hebben we nodig en hoe bouwen we deze zo toekomstbestendig op? Wij zetten graag onze expertise in om je met deze vraagstukken te helpen.

Background shape
API koppeling hoge beschikbaarheid en veiligheid

Hoge beschikbaarheid en veiligheid

API’s zorgen voor de interacties tussen applicaties, gegevens en apparaten. Ze maken de overdracht van gegevens van systeem naar systeem mogelijk. Hierbinnen is de snelheid zeer belangrijk. Zo kan bijvoorbeeld een klant direct inzien of zijn of haar factuur als betaald staat gemarkeerd in het boekhoudpakket. Een verzoek richting de API dient dus binnen enkele milliseconden beantwoord te zijn. Door slimme caching, snelle servers en een goed opgezette API-architectuur kunnen wij zorgen dat je API hieraan voldoet.

High-performance API koppeling laten maken

Een snelle API is wel zo prettig. Zeker als jouw eindgebruikers er van afhankelijk zijn voor e-commerce-doelen of zaken waarbij snelle acties nodig zijn. Een simpele request moet dus in enkele millisecondes beantwoord zijn. Door slimme caching, snelle servers en een goed opgezette API-architectuur kunnen wij ervoor zorgen dat jouw API razendsnel wordt. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat je duidelijke statistieken krijgt over het gebruik van je API.

High-performance API koppeling laten maken