Routebureau Groningen

Beleef Nederland

Beleef Nederland is een generiek platform voor het presenteren van recreatieve routes, dat wij hebben ontwikkeld in samenwerking met Folkersma Routing en Sign. Het platform is zeer dynamisch ingericht, waardoor verschillende regio’s en partijen erop aan kunnen sluiten, met elk hun eigen toepassing.

Website ontwikkeling: Routebureau Groningen
App ontwikkeling: Parels in het Westerkwartier

App Store Google Play

Beleef Nederland Parels in het Westerkwartier
Beleef Nederland wat kan de app?

Wat kan de app?

Onder andere Routebureau Groningen en de regio Westerkwartier in Groningen maken al gebruik van Beleef Nederland. Beide hebben een eigen invulling gegeven aan de mogelijkheden van het platform. Zo presenteert de regio Westerkwartier haar thematische fiets- en wandelroutes via de app en heeft Routebureau Groningen juist gekozen voor een website.

Beleef Nederland werkt nauw samen met C-TIP, het beheersysteem voor routedata. Data uit C-TIP kan rechtstreeks worden doorgezet naar Beleef Nederland, om aldaar de routedata te verrijken met verhalen, foto’s, video’s en nog veel meer.

Wilt u meer informatie ontvangen over dit platform en de mogelijkheden om hierop aan te sluiten? Neem dan contact met ons op!

Beleef Nederland wat kan de app?

Screenshots

Beleef Nederland screenshot intro Beleef Nederland screenshot 1 Beleef Nederland screenshot 2 Beleef Nederland screenshot 3 Beleef Nederland screenshot 4 Beleef Nederland screenshot 5
Background shape

Gebruikte technieken

  • REST API
  • Laravel
  • React Native
  • Leaflet
  • WordPress