Partners

RAPIDE werkt samen met de volgende partners.

Exposia

Exposia bouwt trefzekere websites. Ze bouwen websites die uitstekend aansluiten bij jouw onderneming of dienstverlening. Tevens kun je er ook terecht voor je hosting & domeinnaam. Een gedeelde server op ons shared hosting platform of je eigen dedicated server? Zij voorzien je van advies en bieden je hosting en een SLA tegen scherpe prijzen.

VoIP, Office 365, goed functionerende e-mail en werken in de cloud op je online werkplek? Exposia biedt de totaaloplossing en denkt graag met je mee.

www.exposia.nl

Osso

OSSO is gespecialiseerd in hosting met hoge beschikbaarheid van open source, op Linux gebaseerde technologiestacks. Implementaties in meerdere datacenters zijn de standaard. Actief met beveiliging. Brede diepgaande ervaring met een verscheidenheid aan open source-componenten. OSSO is ISO27001 en NEN gecertificeerd.

www.osso.nl

StudioVS

Studiovs is een creatieve eenmansontwerpstudio, gerund door Amedee van Sluys. Hij is uw creatieve partner in deze digitale wereld. Naast het bedenken van uw online strategie, maakt hij innovatieve websites en applicaties die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Met de hulp van externe en in-house ontwikkelingspartners (RAPIDE) krijgt u volledige ondersteuning op serviceniveau.

www.studiovs.nl

Roga Visuals

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, bewegend beeld zegt nog meer. Een mooie manier om je bedrijf te presenteren maar ook om bijvoorbeeld toepassingen uit te lichten. Een passende montage is een must, scherpe beelden strak passend op geluid.

www.roga.nu

CJ2 Hosting

Één van de grootste ISP/hosting-bedrijven van Noord-Nederland. Vanuit 3 regionale datacenters: QTS Data Hotel Groningen, KPN Westpoort en de CJ2 Datatoren biedt CJ2 o.a. datacenterdiensten, virtualisatie- en cloud-diensten aan en een groot aantal beheerde diensten zoals managed hosting en diverse netwerkdiensten.

www.cj2.nl