Quendo

Het nieuwe vragen stellen

Quendo biedt organisaties de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier vragen uit te zetten binnen een bepaalde groep mensen. Dergelijke enquêtes kunnen via e-mail toegestuurd worden naar de geselecteerde personen, maar het is ook mogelijk om deze in een live-sessie gezamenlijk te doorlopen. Hierbij kunnen deelnemers de vragen individueel beantwoorden via hun eigen device en worden de resultaten, al dan niet anoniem, live in de presentatie getoond.

Bezoek de website: www.plato.nl

Quendo Het nieuwe vragen stellen
Quendo de opdracht

De opdracht

Expertisecentrum Plato helpt organisaties om hun (interne) processen en prestaties te optimaliseren. Een belangrijk onderdeel daarvan is het peilen van meningen binnen deze organisaties, zo ook digitaal. Vanuit hun expertise waren er diverse specifieke wensen, waar bestaande softwarepakketten niet volledig aan konden voldoen.

Zodoende ontstond de wens om een eigen product te ontwikkelen, waarmee zij en hun klanten vragenlijsten kunnen uitzetten binnen verschillende teams. Dit is Quendo geworden. Begin 2020 is de software in gebruik genomen.

Screenshots

Quendo screenshot intro