Alle vacatures

Categorie React developer
Locatie Groningen binnenstad
Soort baan Voltijd
Solliciteer nu

React developer

Wie zijn wij?

Wij zijn RAPIDE Software; wij ontwikkelen maatwerk webapplicaties, mobile apps en websites voor diverse klanten. Wij zijn gespecialiseerd in VoIP, Office 365, optimalisatie en bieden wij advies op vele terreinen binnen de ICT. RAPIDE bestaat uit een team van 15 gezellige mensen dat wordt aangestuurd door een directie. RAPIDE Software is haar werkzaamheden gestart in 2000 en heeft inmiddels een ruim portfolio. We zijn gevestigd aan de rand van de binnenstad van Groningen.

Wat kun je zoal verwachten?

Samen met het development team, designers en projectmanagers ontwikkel je maatwerk softwarepakketten voor onze klanten. Wij ontwikkelen voor zowel web als mobiele devices, waarbij we voornamelijk gebruik maken van het Laravel Framework en React (Native). Ervaring met deze of vergelijkbare frameworks is een vereiste, maar er is natuurlijk voldoende ruimte om jezelf hierin te ontwikkelen. Tevens vragen je om mee te denken hoe we bepaalde eisen moeten realiseren. Je documenteert je code netjes en levert een actieve bijdrage aan de kennisoverdracht binnen onze organisatie.

Wie zoeken wij?

 • je bent sociaal en communicatief vaardig;
 • je werkt graag in teamverband, maar kunt je ook prima zelfstandig werken;
 • je kunt zelfstandig issues uitdenken en uitwerken;
 • je streeft kwaliteit na en bent stressbestendig;
 • je bent gedreven om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • je hebt oog voor gebruikerservaring;
 • je hebt ruime ervaring met JS en React;
 • je hebt ervaring met HTML / CSS / SASS;
 • je hebt ervaring met het aanspreken van API's met JS;
 • pre: je bent bekend met Redux en Typescript;
 • pre: je kunt react native programmeren;
 • je hebt ervaring met het ontwikkelen van (web)applicaties en bijbehorende frameworks.

Wat wij je bieden

RAPIDE biedt jou een inspirerende en informele werkomgeving met zo'n 15 collega's, in een klimaat waar kwaliteit centraal staat. Je werkt in variërende projectteams aan mooie, uiteenlopende projecten voor onze klanten. Verder vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we je de middelen en ruimte om jezelf nog meer te specialiseren. We hebben een team met veel kennis aan boord en delen deze kennis ook door middel van interne workshops en presentaties. Op deze manier leer je ook over andere vakgebieden die je wellicht interesseren.

Naast een goed salaris zijn er secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en reiskostenvergoeding mogelijk. Doorgaans starten we met een tijdelijk contract, maar met intentie tot een vast contract bij goed functioneren. Tweemaal per jaar organiseren we een gezellig teamuitje en bijna wekelijks een vrijdagmiddagborrel om het weekend in te luiden.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Voor meer informatie zijn wij te bereiken op 050-5499735 en via ingeborg@rapide.software.

Heb je nog vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op.