The Surgical Company
Virtual37

It’s all about 37 ºC

The 37Company ontwikkelt producten voor zorgprofessionals, om patiënten de juiste lichaamstemperatuur te laten behouden bij chirurgische ingrepen. Deze producten variëren van geavanceerde warmeluchtdekens tot IV-apparatuur.

Vanwege de uiteenlopende medische situaties en complexe afhankelijkheden, heeft The 37Company formules ontwikkeld waarmee tal van situaties gesimuleerd kunnen worden. Aan de hand van deze formule hebben wij een app ontwikkeld: de Virtual37-app.

Bezoek de website: www.ptm.tsc-group.com

Virtual37 It’s all about 37 ºC
Virtual37 wat kan de app?

Wat kan de app?

Met deze app kunnen medici tot in detail verschillende operaties simuleren. Welk effect heeft een bepaalde ingreep op de lichaamstemperatuur van een patiënt en welke producten kunnen dit compenseren? Behalve het zelf kunnen toepassen en instellen van producten in de simulatie, biedt de app ook expert adviezen om direct de benodigde maatregelen te nemen.

De app wordt voornamelijk gebruikt voor trainingsdoeleinden, maar kan ook in de praktijk toegepast worden tijdens operaties. Speciaal hiervoor biedt de Virtual37-app ondersteuning voor offline gebruik.

Meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op, of kijk op www.virtual37.com.

Screenshots

Virtual37 screenshot intro Virtual37 screenshot 1 Virtual37 screenshot 1