Wiekiesjij

Online verkiezingsplatform

WieKiesJij is een digitaal verkiezingsplatform, ontwikkeld in opdracht van e-Democracy. De software is in 2017 in gebruik genomen en sindsdien hebben vele grote bedrijven er gebruik van gemaakt. Onder andere ABN Amro, ING, ANWB, de Belastingdienst en tal van gemeenten hebben hun OR-verkiezingen in WieKiesJij georganiseerd.

Bezoek de website: www.wiekiesjij.nl

Wiekiesjij Online verkiezingsplatform
Wiekiesjij wat kan de app?

Wat kan de app?

Wiekiesjij ondersteunt verschillende verkiezingsstelsels. Beheerders kunnen de verkiezingen volledig naar eigen wens inrichten, kandidaten en stemgerechtigden beheren en de uitslagen delen. Kandidaten kunnen via de beveiligde omgeving zelf hun profiel invullen, zodat stemmers zich goed kunnen inlezen.

Betrouwbaarheid op één

Vanzelfsprekend worden aan dergelijke software hoge veiligheidseisen gesteld. Op het platform zijn dan ook diverse pentests uitgevoerd door externe partijen, om de waterdichtheid van het systeem te kunnen waarborgen. Het systeem voldoet tevens aan alle juridische eisen die aan digitale verkiezingen gesteld worden, zoals de AVG, Wet op de Ondernemingsraden en de code veilige digitale verkiezingen.

Meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op, of kijk op www.wiekiesjij.nl.

Wiekiesjij betrouwbaarheid op één

Screenshots

Wiekiesjij screenshot intro Wiekiesjij screenshot 1 Wiekiesjij screenshot 2 Wiekiesjij screenshot 3 Wiekiesjij screenshot 4 Wiekiesjij screenshot 5 Wiekiesjij screenshot 6