Please rotate your screen
Aan de slag

Routebureau Groningen

Ontdek Groningen op eigen wijze.

"Wadden, wierden en wuivend graan"

Stoer, authentiek en ongerept. Dat is Groningen. Een stad die barst van de energie en een ommeland waar de stilte je als een oude vriend omarmt. Stap binnen in een andere wereld en geniet al wandelend, fietsend of varend van de gastvrijheid van Groningen! Volg jaagpaden en oude handelsroutes, fiets over wierden en door karakteristieke dorpen. Struin, fiets of vaar langs de weidse kwelders en eeuwen aan architectuur. Lekker een frisse neus halen in de natuur of een tocht maken langs verhalen van het verleden: op pad in Groningen doet je goed!

Ontwikkeling Rapide

Routebureau Groningen is hét startpunt voor routegebonden recreatie in Groningen. Routebureau Groningen vormt een centraal platform voor route gebonden recreatie en waarborgt de kwaliteit van Groninger routes. 

Wandel-, fiets- en vaarroutes zijn door ons digitaal ontsloten door een koppeling te leggen met het beheersysteem CTIP. Hieromheen hebben wij deze website gebouwd. Een mooie schil rondom een hele hoop routepunten. De ambitie is om te groeien tot een routebureau voor alle route gebonden recreatie, daar helpen wij met Rapide graag aan mee.

routesingroningen.nl