Please rotate your screen
Aan de slag

Mobiele apps ontwikkelen in een mum van tijd.

Mobiele apps laten ontwikkelen

Een mobiele app laten maken is een ideale manier om je producten en diensten aan te bieden, met 24x7 beschikbaarheid. Een app geeft bovendien een geweldige gebruikerservaring in aanvulling op je website of webapplicatie.
Een app laten ontwikkelen is een proces waarbij ontwerp en UX design een zeer belangrijke rol speelt. Door een goed uitgedacht design voor je app, garandeer je je doelgroep een optimale gebruikservaring.

Als experts in softwareontwikkeling zijn we ervan overtuigd dat mobiele apps de toekomst zijn. Maar wat zijn mobiele apps eigenlijk? Een mobiele app is een toepassing die speciaal is ontworpen voor gebruik op mobiele apparaten zoals smartphones of tablets. Het kan worden gedownload via de app store van het betreffende apparaat en biedt gebruikers een geoptimaliseerde gebruikerservaring voor hun mobiele apparaat.

Bij ons IT-bedrijf zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps met React Native. React Native is een open-source framework dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van mobiele apps voor zowel iOS als Android. Het biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om native apps te bouwen met behulp van de JavaScript-taal en biedt daarmee een snellere en efficiëntere manier om mobiele apps te ontwikkelen.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een zakelijke app, een e-commerce app of een app voor een specifiek doel, wij zijn er om je te helpen. Onze expertise in het ontwikkelen van mobiele apps met React Native stelt ons in staat om uw ideeën om te zetten in hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare mobiele apps die aan uw behoeften voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen uw mobiele app-ideeën tot leven te brengen!

Waarom

De wereld heeft een toekomst gekozen en die is ‘mobile-first’. De technologie verschuift van desktops naar mobiele telefoons en ook de voorkeuren van mensen verschuiven mee. Alles is nu toegankelijk via de smartphone-apps. Voor elke ambitieuze onderneming is een mobiele strategie een onlosmakelijk deel van de marktstrategie.

Veiligheid

1.Beveiligingsbeleid en procedures
We stellen beveiligingsbeleid, procedures en bijbehorende verantwoordelijkheden op. Belangrijke stappen die we volgen bij het ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van de software.

2.Beveiligingsaudit
Een beoordeling van de beveiligingsmaatregelen die zijn genomen om de software te beschermen tegen aanvallen met als doel om te controleren of de beveiligingsmaatregelen voldoende zijn en om eventuele zwakke punten te identificeren.

3.Secure coding practices
Het bewustzijn van de kwetsbaarheden die kunnen ontstaan door onveilig coderen zorgen dat we de juiste technieken gebruiken om deze kwetsbaarheden te voorkomen.

4.Security testing
We testen de software op kwetsbaarheden en bugs die kunnen worden gebruikt om de software aan te vallen.
Dit doen we door penetratietests, fuzzing en andere technieken. We blijven deze tests uitvoeren tijdens de ontwikkeling van de software en voordat de software wordt vrijgegeven.

5.Beveiligingsupdates
We voeren regelmatig updates uit om de veiligheid te waarborgen van kwetsbaarheden in softwarebibliotheken en -frameworks.

Beheer

Ook buiten kantooruren, voor jou misschien het drukstbezochte moment van je website of applicatie, staan wij voor je klaar.
Dankzij ons heldere Service Level Agreement (SLA) helpen wij je zonder zorgen verder.
Of het nu gaat om updates, bugfixes of het toevoegen van nieuwe functionaliteit, wij zorgen ervoor dat de klant zich geen zorgen hoeven te maken over het beheer.

Ons beheerproces begint met het begrijpen van de behoeften en doelen van onze klanten en hun gebruikers. Op basis hiervan ontwikkelen we een beheerstrategie die is afgestemd op hun specifieke vereisten. We houden rekening met factoren zoals de doelgroep, het gebruik van de applicatie en de gewenste updates en functies.

We voeren regelmatig updates en bugfixes uit om ervoor te zorgen dat de applicatie soepel blijft werken en veilig blijft.
Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het integreren van nieuwe functies en het aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten en hun gebruikers.

Ons beheerteam bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met verschillende webtechnologieën en platforms. Ze werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en om ervoor te zorgen dat hun applicatie altijd up-to-date blijft en perfect functioneert. Met onze beheerdiensten kunnen onze klanten zich concentreren op het verbeteren van hun bedrijf, terwijl wij zorgen voor het beheer van hun applicatie.

3. Technische ontwikkeling

Tijdens de technische realisatie gaan we de app ontwikkelen. Op basis van ingedeelde sprints leveren we iedere iteratie een deel van de mobiele app op. De app wordt gemaakt voor Apple’s iOS en Android smartphones (en/of tablets). 

4. Lancering en beheer

Na de voltooiing van het project wordt de app vrijgegeven in de app stores en wordt de app bijgewerkt wanneer nodig. Zo blijft de mobiele app veilig, betrouwbaar en up-to-date voor je eindgebruikers.