Please rotate your screen
Aan de slag

Wij optimaliseren bedrijfsprocessen door software te koppelen.

Software laten koppelen

Een Application Programming Interface (API) is een software-interface die het mogelijk maakt om twee applicaties met elkaar te laten communiceren. We maken de vergelijking met een stekker en een stekkerdoos. Een stekkerdoos kun je zien als het platform waarop wij API’s met elkaar verbinden. De stekker kun je zien als de API van een partner. Als de stekkers in de stekkerdoos passen dan kunnen ze met elkaar communiceren. Wij kunnen dus vanaf de bron meerdere systemen tegelijk aanroepen zonder dat hier een interface aan te pas hoeft te komen.

  • Welke API past het beste bij je applicatie? 
  • Hoe kunnen we de data zo schaalbaar en veilig mogelijk beschikbaar maken? 
  • Welke datastromen hebben we nodig en hoe bouwen we deze zo toekomstbestendig op?


Wij zetten graag onze expertise in om je met deze vraagstukken te helpen. Door slimme caching, snelle servers en een goed opgezette API-architectuur verbinden we razendsnel verschillende API’s met elkaar. Zo kan bijvoorbeeld een klant direct inzien of zijn of haar factuur als ‘betaald‘ staat gemarkeerd in het boekhoudpakket. Een verzoek richting de API dient dus binnen enkele milliseconden beantwoord te zijn.

Waarom

Bedrijven gebruiken vaak meerdere softwarepakketten die niet met elkaar communiceren. Een pakket voor urenregistratie, één voor de boekhouding, één voor sales enzovoort. Handmatig worden er allerlei gegevens (misschien wel dubbel) ingevoerd. Totaal niet handig!

Wanneer je via een softwarekoppeling je systemen met elkaar laat communiceren, hoef je geen nieuwe (maatwerk) software aan te schaffen. Met een slimme softwarekoppeling tussen bestaande en/of nieuwe applicaties wordt het hele werkproces beter en sneller, waardoor er een stuk efficiënter gewerkt kan worden.

Veiligheid

1.Beveiligingsbeleid en procedures
We stellen beveiligingsbeleid, procedures en bijbehorende verantwoordelijkheden op. Belangrijke stappen die we volgen bij het ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van de software.

2.Beveiligingsaudit
Een beoordeling van de beveiligingsmaatregelen die zijn genomen om de software te beschermen tegen aanvallen met als doel om te controleren of de beveiligingsmaatregelen voldoende zijn en om eventuele zwakke punten te identificeren.

3.Secure coding practices
Het bewustzijn van de kwetsbaarheden die kunnen ontstaan door onveilig coderen zorgen dat we de juiste technieken gebruiken om deze kwetsbaarheden te voorkomen.

4.Security testing
We testen de software op kwetsbaarheden en bugs die kunnen worden gebruikt om de software aan te vallen.
Dit doen we door penetratietests, fuzzing en andere technieken. We blijven deze tests uitvoeren tijdens de ontwikkeling van de software en voordat de software wordt vrijgegeven.

5.Beveiligingsupdates
We voeren regelmatig updates uit om de veiligheid te waarborgen van kwetsbaarheden in softwarebibliotheken en -frameworks.

Beheer

Ook buiten kantooruren, voor jou misschien het drukstbezochte moment van je website of applicatie, staan wij voor je klaar.
Dankzij ons heldere Service Level Agreement (SLA) helpen wij je zonder zorgen verder.
Of het nu gaat om updates, bugfixes of het toevoegen van nieuwe functionaliteit, wij zorgen ervoor dat de klant zich geen zorgen hoeven te maken over het beheer.

Ons beheerproces begint met het begrijpen van de behoeften en doelen van onze klanten en hun gebruikers. Op basis hiervan ontwikkelen we een beheerstrategie die is afgestemd op hun specifieke vereisten. We houden rekening met factoren zoals de doelgroep, het gebruik van de applicatie en de gewenste updates en functies.

We voeren regelmatig updates en bugfixes uit om ervoor te zorgen dat de applicatie soepel blijft werken en veilig blijft.
Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het integreren van nieuwe functies en het aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten en hun gebruikers.

Ons beheerteam bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met verschillende webtechnologieën en platforms. Ze werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en om ervoor te zorgen dat hun applicatie altijd up-to-date blijft en perfect functioneert. Met onze beheerdiensten kunnen onze klanten zich concentreren op het verbeteren van hun bedrijf, terwijl wij zorgen voor het beheer van hun applicatie.