Please rotate your screen
Aan de slag

Websites voorzien van slimme toepassingen.

Slimme website laten ontwikkelen

Of het nu gaat om een al bestaande of nieuw ontworpen website, wij brengen je website tot leven met handige functionaliteiten.
Het gebruikersgemak wordt verhoogd waardoor er voor jou als ondernemer tijdsbesparing optreedt.

Hieronder een aantal voorbeelden van slimme functionaliteiten:
Hypotheekadviseur > Website met een rekentools waarmee je als consument kunt zien hoeveel je kunt lenen.
Tandarts > Online reserveren van een tijdslot incl. versturen herinneringen aan de klant.
Vertaalbureau > Afgeschermd invoergedeelte voor het bijhouden van gewerkte uren.
VVV Kantoor > Route database gekoppeld aan website voor wandelaars.
Verduurzamen > Rekenmodel energiebesparing vanuit Excel omzetten naar een consumentenwebsite.

Waarom

Sommige bedrijven maken nog gebruik van Excel of Acces om werkzaamheden en interne processen uit te voeren, zoals het verwerken van bestellingen. Ondanks de veelzijdigheid zijn er ook risico’s verbonden aan het gebruik van Excel. Het niveau van beveiliging is erg laag en kan gemakkelijk gehackt worden. Daarnaast kent Excel geen mogelijkheid tot beheer van gebruikersrechten. Kortom, iedereen kan doen wat hij wil met de data.

Veiligheid

1.Beveiligingsbeleid en procedures
We stellen beveiligingsbeleid, procedures en bijbehorende verantwoordelijkheden op. Belangrijke stappen die we volgen bij het ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van de software.

2.Beveiligingsaudit
Een beoordeling van de beveiligingsmaatregelen die zijn genomen om de software te beschermen tegen aanvallen met als doel om te controleren of de beveiligingsmaatregelen voldoende zijn en om eventuele zwakke punten te identificeren.

3.Secure coding practices
Het bewustzijn van de kwetsbaarheden die kunnen ontstaan door onveilig coderen zorgen dat we de juiste technieken gebruiken om deze kwetsbaarheden te voorkomen.

4.Security testing
We testen de software op kwetsbaarheden en bugs die kunnen worden gebruikt om de software aan te vallen.
Dit doen we door penetratietests, fuzzing en andere technieken. We blijven deze tests uitvoeren tijdens de ontwikkeling van de software en voordat de software wordt vrijgegeven.

5.Beveiligingsupdates
We voeren regelmatig updates uit om de veiligheid te waarborgen van kwetsbaarheden in softwarebibliotheken en -frameworks.

Beheer

Ook buiten kantooruren, voor jou misschien het drukstbezochte moment van je website of applicatie, staan wij voor je klaar.
Dankzij ons heldere Service Level Agreement (SLA) helpen wij je zonder zorgen verder.
Of het nu gaat om updates, bugfixes of het toevoegen van nieuwe functionaliteit, wij zorgen ervoor dat de klant zich geen zorgen hoeven te maken over het beheer.

Ons beheerproces begint met het begrijpen van de behoeften en doelen van onze klanten en hun gebruikers. Op basis hiervan ontwikkelen we een beheerstrategie die is afgestemd op hun specifieke vereisten. We houden rekening met factoren zoals de doelgroep, het gebruik van de applicatie en de gewenste updates en functies.

We voeren regelmatig updates en bugfixes uit om ervoor te zorgen dat de applicatie soepel blijft werken en veilig blijft.
Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het integreren van nieuwe functies en het aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten en hun gebruikers.

Ons beheerteam bestaat uit ervaren professionals die bekend zijn met verschillende webtechnologieën en platforms. Ze werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en om ervoor te zorgen dat hun applicatie altijd up-to-date blijft en perfect functioneert. Met onze beheerdiensten kunnen onze klanten zich concentreren op het verbeteren van hun bedrijf, terwijl wij zorgen voor het beheer van hun applicatie.