Please rotate your screen
Aan de slag

Vue Groningen

Compact framework voor topprestaties

Werken met een applicatie moet voor de gebruiker bij voorkeur een prettig ervaring zijn naast dat hij begrijpelijk, stabiel en snel is. Onze front-end developers maken de ‘voorkant’ van een applicatie met Vue.js; het innovatieve opensource framework op basis van JavaScript.
Wat Rapide Software betreft levert dit framework de beste resultaten en zijn we daarom ook op zoek naar een Vue ontwikkelaar in Groningen.

Vue.js framework

  • Sneller naar een minimum viable product – kant en klare code voor veelgebruikte functies.
  • Perfecte integratie met Laravel – tegelijk werken aan frontend en backend tegelijk.
  • Zeer compacte JavaScript code – voor snellere interactie.
  • Afgestemd op gebruik met alle soorten devices.
  • Flexibel te integreren binnen applicaties – ook over meerdere platforms.
  • Begrijpelijke heldere opzet en uitstekende documentatie voor developers.
  • Optimale, moderne gebruikerservaring dankzij soepele interactie.
  • Het heeft allerlei nieuwe, slimme kenmerken en houdt rekening met weergave op alle devices.

Verdiepende informatie over Vue.js

Het nog jonge Vue.js is een van de best presterende frameworks van dit moment. Een framework is een soort ‘bibliotheek’ met allerlei kant-en-klare modules voor veel voorkomende taken en functies. Zodoende hoeft de programmeur niet telkens vanaf het beginpunt te programmeren. We zetten in korte tijd de basis van een applicatie neer, die we vervolgens verder kunnen aanpassen en uitbreiden. Dit kan omdat het opensource is; de broncode is voor iedereen toegankelijk.

Dit ‘lightweight’ framework is zeer compact, het gebruikt weinig code en is zeer snel. Vue.js is ideaal voor het ontwikkelen van Single Page Applications: pagina’s of schermen die niet telkens helemaal opnieuw geladen hoeven te worden bij het ophalen van data.

Vue.js is heel logisch en strak gedefinieerd en bovendien voorzien van uitstekende documentatie. Developers kunnen er veel sneller mee aan de slag dan met concurrerende frameworks. Een ander groot voordeel is dat we frontend development met Vue.js gescheiden houden van backend development, waarvoor we het Laravel framework gebruiken. Laravel en Vue.js zijn perfect te integreren waardoor een team letterlijk tegelijkertijd aan beide componenten werkt. En ook dat betekent sneller opleveren.

vuejs.org