Please rotate your screen
Aan de slag

Laravel Groningen

Laravel programmeur Groningen

Laravel kenmerkt zich als een modulair verpakkingssysteem met een speciale afhankelijkheid manager. Je hebt op verschillende manieren toegang tot relationele databases, hulpprogramma’s die helpen bij de implementatie van toepassingen en het onderhoud.

Gestructureerd software ontwikkelen

Veel voorkomende taken en belangrijke functies worden vooraf gedefinieerd. Een framework zorgt voor een gestructureerde opbouw – voorkomt fouten en bespaart tijd. De vaste structuur maakt het samenwerken tussen programmeurs veel makkelijker. Bestaande modules kunnen eenvoudig worden hergebruikt – dit bespaart veel (doorloop)tijd. Laravel is een van ’s werelds meest gebruikte applicatie frameworks en voortdurend in ontwikkeling, waardoor steeds de nieuwste technieken worden gebruikt. Door het ingebouwde templating-systeem kan er vele malen sneller een Minimum Viable Product (MVP) worden opgeleverd. Het framework is volledig open-source en dus beter te onderhouden.

Verdiepende informatie over Laravel

Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is Laravel één van de populairste frameworks. Het is snel, betrouwbaar en vernieuwend en wordt door vele grote organisaties gebruikt om webapplicaties in te ontwikkelen. Laravel biedt unieke mogelijkheden om modules te delen tussen onze applicaties – zo zorgen we ervoor dat updates altijd centraal worden doorgevoerd.

Je kunt het gebruik van Laravel voor de bouw van websystemen vergelijken met een ‘blokkendoos’. Een websysteem bestaat uit een gigantische hoeveelheid code. Ook wint de applicatie aan veiligheid, omdat er meer structuur is worden er minder snel fouten gemaakt bij het programmeren en is het testen van nieuwe functionaliteit gemakkelijker. Toekomstige functies kunnen worden toegevoegd zonder de rest van de applicatie overhoop te halen.

Standaardfuncties en -modules voorkomen dubbel werk en data uit formulieren worden automatisch gevalideerd. Tot slot zorgt het gebruik van automatische software tests via PHP framework Behat ervoor dat we sneller nieuwe functionaliteiten kunnen opleveren.

laravel.com