Please rotate your screen
Aan de slag

DossierData API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

Over DossierData

Als je het belangrijk vindt om een compleet en actueel overzicht van jouw klantenbestand te hebben, je klanten effectief te kunnen beheren en hiermee te voldoen aan jouw nazorgverplichtingen? Dan hebben wij de oplossing voor jou.

Met Dossierdata heb je de middelen voor een effectief klantbeheer en samen met onze partners de ideale combinatie voor goed beheer en (na)-zorg voor je klant.

Overtuig jezelf en probeer DossierData 30 dagen uit. Je kunt gelijk beginnen door op de onderstaande button te klikken. Jouw persoonlijke omgeving wordt binnen vijf minuten automatisch ingericht.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact