Please rotate your screen
Aan de slag

Jira API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

JIRA API Koppeling

Met Jira kan je als softwareteam beter projecten plannen en uitbrengen. Daarnaast krijg je inzicht in workflows, verbind je het werk van teamleden en hou je een beter algeheel overzicht. De software heeft van zichzelf al vele mogelijkheden om uit te breiden met (populaire) online tools. Maar uitbreiden naar je eigen software? Dat kan uiteraard ook. Zoals te verwachten is de Jira API dus zeer geschikt om mee uit te breiden.

Met de Jira API kan je verschillende functionaliteiten integreren binnen je eigen Jira omgeving. De mogelijkheden hierin zijn ongekend groot. Verzin het en het is er; denk hierbij bijvoorbeeld aan design of project management tools. Of misschien haal je data uit een andere omgeving die moet worden uitgelezen? Zolang jij ergens een mogelijkheid ziet om je Jira omgeving uit te breiden, dan kunnen wij er mee aan de slag.

Gebruik je Jira maar mis je een koppeling met je andere softwarepakket of systeem? Heb je daardoor dubbele data of ben je veel tijd kwijt aan het handmatig overzetten van gegevens? Wij kennen de mogelijkheden van Jira als geen ander en de mogelijkheden hiermee zijn ongekend. Door onze jarenlange ervaring in het koppelen van API’s kunnen wij nagenoeg alles wat online beschikbaar is, koppelen aan Jira. Veilig, efficiënt en foutloos.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact