Please rotate your screen
Aan de slag

Microsoft 365 API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

Over Microsoft 365

Voor ontwikkelaars biedt het Microsoft-identiteitsplatform integratie van moderne innovaties op het gebied van identiteits- en beveiligingsruimte, zoals verificatie zonder wachtwoord, aanvullende verificatie en voorwaardelijke toegang. U hoeft dergelijke functionaliteit niet zelf te implementeren. Toepassingen die zijn geïntegreerd met de Microsoft identity platform profiteren van dergelijke innovaties.

Met het Microsoft-identiteitsplatform kunt u één keer code schrijven en elke gebruiker bereiken. U kunt een app eenmaal bouwen en deze op veel platforms laten werken of een app bouwen die zowel als een client als een resourcetoepassing (API) functioneert.

Vervolgens aan de slag met de Microsoft-Graph API voor veel mogelijkheden rondom outlook , taken en agenda’s.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact