Please rotate your screen
Aan de slag

10Telecom API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

10Telecom API

VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol. Met andere woorden: bellen via het internet. Zelfs als jouw bedrijf nog geen gebruik maakt van VoIP, dan heb je het zelf ongetwijfeld al wel gedaan; als je belt via FaceTime, Skype of WhatsApp dan bel je immers ook via het internet.

VoIP telefonie is erg aantrekkelijk voor hedendaagse bedrijven, omdat ze de primaire vereiste (een internetverbinding) al hebben. Er zijn echter nog meer redenen om voor VoIP te kiezen.

Wij koppelen de API van 10Telecom aan uw softwarepakketten. Meteen in uw eigen omgeving zien wie er belt. 

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact