Please rotate your screen
Aan de slag

Simplicate API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

Simplicate API

Gebruikers van de software van Simplicate kunnen de klantgegevens voor het versturen van hun klantennieuwsbrief automatisch inlezen in Informanagement. Simplicate is online bedrijfssoftware voor accountants. De Simplicate koppeling werkt via een API. Nadat je bent ingelogd in het portaal van Informanagement, kun je via het menu Connections de koppeling activeren met Simplicate. Nadat de koppeling is geactiveerd en de importfunctie is ingesteld, worden de gegevens iedere nacht automatisch gesynchroniseerd.

Simplicate heeft een template ontworpen voor Informanagement, zodat per klant de soort nieuwsbrief en het informatieprofiel aangegeven kunnen worden. Indien je gebruik wilt maken van de Informanagement template, dien je een mail te sturen naar support@simplicate.nl. Zij activeren de template dan voor jou.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact