Please rotate your screen
Aan de slag

Exact online API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

Over Exact

Exact Online is het online platform voor de ondernemers en accountants. De combinatie van boekhouding en CRM vormt de perfecte basis voor elk bedrijf. Daarnaast zijn er geïntegreerde oplossingen voor onder andere productie, groothandel en professionele dienstverlening voor kleine bedrijven. Meer willen weten? Deze informatie is te vinden op de website van Exact Online.

Door de uitgebreide API-interface van Exact Online is het mogelijk om veel verschillende software pakketten te koppelen. Uit ervaring wordt voornamelijk e-commerce gekoppeld aan exact om bestellingen, voorraad en productie aan te sturen vanuit de webshop. Hierdoor heb je een realtime overzicht in Exact Online over de status van je webshop en je voorraad. Daarnaast bespaar je vele uren doordat er geen handmatige acties meer plaatsvinden.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact