Please rotate your screen
Aan de slag

Sendgrid API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

Sendgrid API

E-mailmarketing is nog steeds een van de meest waardevolle tools in de wereld van digitale promotie. Door middel van e-mailoplossingen kunt u ervoor zorgen dat u op de juiste momenten in het kooptraject in contact komt met uw doelgroep. E-mail kan zelfs uw merk voor de geest houden in een zee van concurrentie.

Het enige probleem? Het alleen afhandelen van een volledige e-mailstrategie zou veel tijd (en werk) kosten. Daarom zijn er zoveel bedrijven die e-mailmarketingoplossingen aanbieden die bedrijven tegenwoordig kunnen verkennen. Vandaag gaan we slechts een van de toonaangevende producten verkennen, SendGrid.

SendGrid helpt marketeers en ontwikkelaars bij hun e-mailmarketingcampagnes. U kunt deze oplossing gebruiken voor e-mailbezorging, transactionele e-mails, campagnebeheer en publieksbetrokkenheid. Dankzij zaken als lijstbeheer en A / B-testen ben je in een mum van tijd op weg naar betere klantrelaties.

SendGrid biedt zelfs een reeks manieren om betrokken te raken bij de service, van toegang tot de SMTP-API als u een ontwikkelaar bent tot het gebruik van het alles-in-één e-mailmarketingplatform.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact