Please rotate your screen
Aan de slag

Nmbrs API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

Nmbrs API

Maak je nog gebruik van een oud Payroll systeem of ben je continu bezig om informatie van het ene programma over te nemen in Nmbrs? Handmatige handelingen zijn veel voorkomende acties die (zeker als het gaat om salarisverwerking) liever worden ontweken. De foutgevoeligheid is hier immers groot. Door een verbinding te maken tussen je oude software en die van Nmbrs maak je dit probleem verleden tijd. Nmbrs is een HR- en payroll softwareleverancier voor de Nederlandse en Zweedse markt. De functies in dit programma hebben een nadruk op de rol van HR. Verder biedt Nmbrs de nodige oplossingen die komen kijken bij HR dienstverlening op een laagdrempelige manier. De Nmbrs API biedt tevens ontzettend veel mogelijkheden om je software mee uit te breiden. Middels de open API kunnen wij met gemak verschillende applicaties koppelen met jouw Nmbrs omgeving. Verbind bijvoorbeeld jouw boekhouding, SMS systeem of mailing software met Nmbrs. Ook kunnen we de al bestaande functies uitbreiden en laten uitlezen in je custom bedrijf CMS, geheel beveiligd en zeer snel.

Zoals Nmbrs zelf zegt, is hun software al uit te breiden met meer dan 100 andere applicaties. Maar daarbuiten zijn altijd nog veel meer mogelijkheden en applicaties die uniek zijn voor jouw onderneming. Staat jouw API/software niet tussen de uitbreide opties van Nmbrs? Niet getreurd, wij kennen de mogelijkheden en functies van een API-koppeling. Dus als software bestaat, kunnen wij deze verbinden (met Nmbrs.)

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact