Please rotate your screen
Aan de slag

Scope API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

Scope API

Werkt u met meerdere gebruikers of afdelingen aan compliance dossiers? Het SCOPE Compliance Management Portal biedt een oplossing voor een digitale vertaling van uw risicobeoordelingsbeleid. Werk met meerdere gebruikers en geavanceerde functies en functionaliteiten om uw CDD- proces op te lossen.

De integratie met SCOPE CDD is een relatief eenvoudige ontwikkelinspanning, waar wij u bij kunnen helpen. Uw software stuurt een vraag (de naam en eventueel geboortedatum van een natuurlijk persoon of de naam van een bedrijf) en vervolgens krijgt u een lijst te zien met alle matches met uw zoekopdracht. U kiest de juiste cliënt en krijgt als antwoord de details over de cliënt te zien. Eventueel zou u ook de details inzichtelijk kunnen laten worden in een gewaarmerkt PDF-rapport. Door de integratie zijn de compliance checks een eenvoudig vraag- en antwoordspel geworden.

Voor de UBO check werkt dit praktisch hetzelfde; Zoek een bedrijfsnaam of een KVK-nummer en krijg als resultaat inzicht in de structuur van het bedrijf en de bijbehorende (mogelijke) UBO’s. Ook hier kunt u ervoor kiezen om de details op te laten nemen in een gewaarmerkt PDF-rapport.

Voor het monitoren is het alleen noodzakelijk dat uw klanten de lijst met personen en bedrijven up-to-date houden, en dat u de afhandeling van eventuele matches verzorgen.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact