Please rotate your screen
Aan de slag

iMuis API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

iMuis API

Door het gebruik van een API in iMUIS Online hoeven stamgegevens maar op één punt gevuld en aangepast te worden. De administratie werkt als een single point of truth, wat betekent dat alle gebruikers dezelfde stamgegevens gebruiken. Vervolgens kun je de administratie uitbreiden door hier verschillende software of apps aan te koppelen. Hierdoor maak je geen gebruik van een leverancier die van alles een beetje weet, maar maak je gebruik van verschillende leveranciers die echt gespecialiseerd zijn in hun vak. Wij noemen dit een Best-of-Breed-oplossing. Als je niet tevreden over een bepaald stukje software, dan kan er snel een keuze gemaakt worden voor een andere leverancier.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact