Please rotate your screen
Aan de slag

Topicus Findesk API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

Over Findesk van Topicus API

Findesk voor jou als hypotheekadviseur

In Findesk kun je de financiële situatie van klanten grotendeels geautomatiseerd doorrekenen, waardoor je minder kostbare tijd kwijt bent aan handmatige en foutgevoelige werkzaamheden. Je houdt meer tijd over voor het geven van advies, bijvoorbeeld over betaalbare maandlasten, inkomensrisico’s en de best passende geldverstrekker bij de persoonlijke situatie. Ook maak je in Findesk begrijpelijke adviesrapporten voor je klanten en dien je binnen een paar klikken de daadwerkelijke hypotheekaanvraag in. Findesk houdt je vervolgens op de hoogte van ontwikkelingen rondom de aanvraag. Zo haal jij als hypotheekadviseur het maximale uit jouw tijd én kwaliteit.

Findesk voor je klanten

Met Findesk verbeter je jouw werkwijze, en daar plukken je klanten de vruchten van. Vanuit de persoonlijke wensen en financiële situatie matcht Findesk jouw klant namelijk aan de juiste geldverstrekker, voor een passende hypotheek. De software brengt bovendien jouw advies helder en begrijpelijk in beeld, inclusief de gevolgen van bepaalde keuzes. Zo kunnen klanten goed geïnformeerd verantwoorde keuzes maken. Keuzes die bepalend zijn voor hun (woon)toekomst.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact