Please rotate your screen
Aan de slag

Postcode API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

Postcode API

De data van Postcode API wordt dagelijks geüpdatet. Zo kunnen gebruikers altijd de meest actuele adresgegevens invullen en zijn typefouten in adressen verleden tijd. Gebruikers zijn sneller klaar met het invullen van formulieren als adresgegevens automatisch worden aangevuld door Postcode API. Dit zorgt voor een betere beleving en hogere conversie. Postcode API is volledig serverless op AWS infrastructuur ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij snelle responses en een hoge uptime garanderen, sinds de release in 2017 is dit zelfs 100%. Postcode API is eenvoudig te implementeren in je eigen applicaties. In een handomdraai maak je de eerste API call vanaf jouw website, app of webshop, ongeacht programmeertaal of CMS.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact