Please rotate your screen
Aan de slag

BNP Garantiestelling API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

API Koppelplatform

BNP Paribas Garantiestelling API

GARANTIE VOOR DE VERKOPENDE PARTIJ

In de meeste gevallen wordt bij het kopen van een woning of grond om zekerheid gevraagd door de verkopende partij. De verkoper wil er zeker van zijn dat de koop doorgaat en vraagt hiervoor een waarborgsom. Meestal wordt er om 10% van de verkoopprijs gevraagd.

Hebt u dit bedrag niet op uw bankrekening staan? Kies dan voor de Garantiestelling van BNP Paribas Cardif.

Snelheid en service hebben wij hoog in het vaandel staan. Dit uit zich in een snel en efficiënt acceptatieproces en we zijn er voor u als u vragen hebt. Bij ons bent u verzekerd van een transparante prijs. Zo hebt u direct duidelijkheid.

Deze API koppeling is door Rapide Software ontwikkeld in samenwerking met BNP Paribas Cardif.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact