Please rotate your screen
Aan de slag

Jumba API

Wat is software koppelen?

Wij maken al vele jaren koppelingen met vele verschillende leveranciers en databronnen. Van handel tot productie en van projectmanagement tot uren & facturen.

Als er bijvoorbeeld dubbele gegevens worden verwerkt in verschillende systemen, kan dat leiden tot fouten en heel wat frustraties. Dit ontstaat vaak doordat systemen niet goed met elkaar kunnen communiceren. De oplossing voor dit probleem is het leggen van een API koppeling.

Op ons API Koppelplatform brengen wij verschillende API’s bij elkaar en laten deze met elkaar communiceren.

Over Jumba

Misschien zit je prima. Misschien ben je toe aan een volgende stap op de woningmarkt. Of misschien wil je gewoon graag inzicht in alle informatie over koopwoningen, buurten, woningwaardes én onafhankelijk advies op één plek. Dat kan met Jumba! Wij werken aan een toegankelijke, transparante en begrijpelijke woningmarkt. Volledig inzicht in alle belangrijke factoren, snel en gemakkelijk contact, zelf koop en verkoop regelen en een specialist inschakelen wanneer jij dat wil. Op die manier heb je zelf de regie, in welke woonfase je ook zit.

Stap voor stap

De koppeling hoeft niet in één keer ontwikkeld te worden. Wij denken graag mee in hoe we dit in kleine stappen kunnen realiseren. Het maken van kleine stappen heeft meerdere voordelen:

  • Je initiële investering is laag.
  • Het kan snel geïmplementeerd en getest worden.
  • We bouwen alleen waar op dat moment echt behoefte aan is.

Op basis van deze tests ontstaat er vanzelf feedback en nieuwe ideeën om de koppeling uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Doordat deze functionaliteiten gebaseerd zijn op ervaringen en niet op basis van aannames worden ook echt alleen bruikbare en waardevolle functionaliteiten ontwikkeld.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Contact