Please rotate your screen
Aan de slag

Wie kies Jij?

e-Democracy is een full-service medezeggenschapsbureau. Zij verbinden moderne webtechnologie met traditionele participatie instrumenten.

Wiekiesjij-platform

Met het verkiezingsplatform organiseren zij al sinds 2011 online verkiezingen. Dit doen ze voornamelijk voor ondernemingsraden maar ook voor medezeggenschapsraden en pensioenraden. Het verkiezingsplatform is zo ingericht dat kandidaten een uitgebreid profiel kunnen invullen en kiesgerechtigden eenvoudig en anoniem hun stem kunnen uitbrengen middels een unieke stemcode. Het verkiezingsplatform voldoet aan de wettelijke eisen (WOR-proof, AVG). Wij werken met betrokken partners. Onze servers staan op Nederlandse bodem en de leverancier is NEN- en ISO-gecertificeerd.  

Ontwikkeling Rapide

Het platform is volledig ontwikkeld door Rapide Software. Vanzelfsprekend worden aan dergelijke software hoge veiligheidseisen gesteld. Op het platform zijn dan ook diverse pentests uitgevoerd door externe partijen, om de waterdichtheid van het systeem te kunnen waarborgen. Het systeem voldoet tevens aan alle juridische eisen die aan digitale verkiezingen gesteld worden, zoals de AVG, Wet op de Ondernemingsraden en de code veilige digitale verkiezingen. 

edemocracy.nl/producten/wiekiesjij