24/7 monitoring & security

Problemen kunnen snel ontstaan en op elk moment kan er iets misgaan. Ook buiten kantooruren, voor jou misschien het drukstbezochte moment van je website, staan wij voor je klaar. Het is fijn om dan direct iemand te kunnen spreken. Dankzij onze heldere SLA’s helpen wij je zonder zorgen verder.

Background shape
Proactief beheer RAPIDE Software in Groningen

Proactief beheer

Wij meten proactief de prestaties en beveiliging van webapplicaties. Met de toenemende complexiteit aan webtechnologieën is dit van groot belang. We monitoren de daadwerkelijke beschikbaarheid van je applicatie, eventuele afgeslagen aanvallen en de prestaties ervan.

Op maandelijkse basis worden security scans uitgevoerd die diverse essentiële onderdelen op lekken controleert. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid voor het uitvoeren van uptime controle waarbij we webapplicaties automatisch op beschikbaarheid controleren.

Het tijdig vaststellen van problematiek omtrent beschikbaarheid kan veel issues voorkomen. Om met zekerheid te stellen dat de webapplicatie ook echt down is, wordt vanuit diverse locaties geverifieerd of er inderdaad sprake is van down-time. Daarbij wordt ook de oorzaak vastgesteld zodat we snel actie kunnen ondernemen.

Er komt veel kijken bij het onderhouden van je applicatie waar je doorgaans niet bij stil staat. Wij helpen je op weg waar het gaat om bijvoorbeeld periodiek verifiëren van webapplicaties. Dit is essentieel om er zeker van te zijn dat alle functionaliteiten werken zoals beoogd.

Proactief beheer RAPIDE Software in Groningen